Foto Estelada Bordils

Foto Estelada Bordils

dimecres, 6 d’agost del 2014

11 Setembre 2014. "V". Document informatiu. Bordils

L'onze de setembre es preveu crear la manifestació més massiva d'Europa, representant una "V" entre la Diagonal i la Gran Via (Barcelona). A més, s'intentarà dibuixar una gran senyera humana per així poder agafar imatges impactants que puguin donar la volta al món. I des de Bordils organitzem dos autocars per anar-hi.

És per aquest motiu que per assegurar l'èxit de la convocatòria, igual que l'any passat, ens hem d'inscriure en un tram i una fila de dins del tram. Cada fila serà una barra de la senyera que es vol representar, i per aquesta raó s'haurà de portar una samarreta del color que toqui (vermella o groga).
Lògicament la samarreta pot ser qualsevol, encara que tots aquells diners que es recaptin amb la venta de les samarretes oficials de l'ANC es destinaran íntegrament a la campanya "Ara és l'hora". Aquesta campanya s'ha iniciat aquests darrers dies i es durà a terme fins el pròxim 9N. El seu objectiu es augmentar el nombre de persones favorables al vot "Sí-Sí", i l'única font de finançament de la campanya són les donacions i la venta de marxandatge (no es rep cap tipus d'ajuda pública).
Us adjuntem link informatiu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada